Invisalign-arvonta

Varaa aika konsultaatioon!

Varaa aika maksuttomaan Invisalign-konsultaatioon la 23.10. – voita 800 euron lahjakortti!

Lauantaina 23.10.2021 vietämme Helmiäisessä Invisalign-päivää. Varaa aika maksuttomaan, ei-sitovaan Invisalign-konsultaatioon em. päivälle, niin olet mukana 800 euron Invis-lahjakortin arvonnassa.

Varaa aika

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Hammaslääkäriasema Helmiäinen 
Hämeenkatu 19 (3. krs)
33200 TAMPERE
(myöhemmin ”Järjestäjä”)

2. Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Arvontaan eivät voi osallistua niiden yritysten työntekijät eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän arvonnan suunnitteluun, toteutukseen tai järjestelyihin.

3. Palkinto

La 23.10.2021 Invisalign-konsultaatiossa käyneiden kesken arvotaan 800 euron Invisalign-lahjakortti.

4. Voittajan valinta ja julkistus

Järjestäjä arpoo voittajan konsultaatiossa käyneiden kesken. Voittaja saa tiedon voitostaan sähköpostitse.

5. Vastuut ja ehdot

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Arvontaa mainostetaan Facebookissa ja Instagramissa, mutta arvonta ei liity sosiaalisen median kanaviin. Voitto arvotaan Invisalign-konsultaatiossa 23.10.2021 käyneiden kesken.

Arvonta ei ole muutenkaan millään tavoin Instagramin, Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Instagramin ja Facebookin kaikista arvontaan liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kampanjan järjestäjän käyttöön, ei Instagramin, Facebookin tai vastaavan median.

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän niiden tulkinnasta mahdollisesti antamia päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Mikäli kampanjaan liittyvistä promootiomateriaaleista löytyy paino- tai jokin muu virhe, Järjestäjä, promootion yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolien yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa virheestä aiheutuvista seuraamuksista.

 

Varaa aika