Hammashoito Tampere

Varaa aika

Kattavat hammashoidon palvelut Tampereella

Hammaslääkäriasema Helmiäinen tarjoaa kattavat hammashoidon palvelut Tampereen ydinkeskustassa – aina arkisesta hammastarkastuksesta vaativampiin toimenpiteisiin, kuten hammasrivistön korjaukseen tai erilaisten hammasvammojen ja -sairauksien hoitoon. Meiltä saat myös purenta- ja kuorsauskiskot sekä yksilöllisesti teetetyt hammassuojat.

Ammattitaitoiset hammaslääkärimme tekevät aina huolellisen hammastarkastuksen pohjalta yksilöllisen hoitosuunnitelman, jotta sinun suusi ja hampaasi voivat hyvin ja mahdolliset hammasongelmasi saadaan ratkaistua parhaalla mahdollisella tavalla.

Hammaslääkäripäivystys myös lauantaisin

Akuuteissa hammasongelmissa tarjoamme hoitoa myös nopealla aikataululla, esimerkiksi kovan hammassäryn, paikan irtoamisen, lohkeamisen tai urheiluvamman yllättäessä. Hammaslääkäripäivystyksemme palvelee myös lauantaisin! Ota yhteyttä ja varaa päivystysaika.

”Asiantunteva hammaslääkäri, joka hoiti yksilöllisesti. Mahtava henkilökunta ❤️” – Asiakaspalaute

Säännöllinen hammashoito säästää monilta murheilta

Asianmukainen ja säännöllinen hammashoito edistää terveyttäsi kokonaisvaltaisesti. Terve suu ja hampaat ehkäisevät monien eri terveysongelmien riskiä ja kun mahdolliset ongelmat havaitaan ajoissa, säästytään monilta työläiltä, kivuliailta ja kalliilta toimenpiteiltä.

Suosittelemmekin käymään hammastarkastuksessa vähintään parin vuoden välein. Jos vahinko on kuitenkin jo sattunut, meiltä saat ammattitaitoista apua moniin eri suun ja hampaiden terveysongelmiin – nopeasti ja turvallisesti.

Kun haluat varmasti asiantuntevaa ja yksilöllistä hammashoitoa Tampereella – tervetuloa Hammaslääkäriasema Helmiäiseen!

Varaa aika