Hammashoito nukutuksessa Tampere

Varaa aika

Pelko pois – hoidamme hampaasi myös nukutuksessa

Hammaslääkäripelko on melko yleistä, eikä sitä tarvitse lainkaan hävetä. Kuitenkin pelosta johtuen suun ja hampaiden terveys voi kärsiä merkittävästi. Tarvittavan hoidon viivästyminen johtaa entistä suurempiin ongelmiin ja täten myös pidempiin ja epämiellyttävämpiin toimenpiteisiin – ja näin kierre on valmis. Hammashoito nukutuksessa on hyvä ratkaisu, jos hammashoito pelottaa ja pelon takia tarvittava hoito on siirtynyt tai viivästynyt.

Nukutushoidossa kaikki hoito aina hammastarkastuksesta pieniin ja suuriin toimenpiteisiin voidaan hoitaa kerralla kuntoon – samaan aikaan, kun sinä nukut kaikessa rauhassa. Hammashoito nukutuksessa on hyvä ratkaisu myös silloin, vaikka pelkoa ei olisi, vaan hoidettavaa on paljon ja usean eri ajan sopiminen kiireiseen aikatauluun on haastavaa.

“Ensiluokkaista hoitoa pelkopotilaalle! ❤” – Asiakaspalaute

Nukutushoito Helmiäisessä

Helmiäisessä nukutuksista vastaa kokenut anestesialääkäri Ilkka Kalli, jolla on vuosien kokemus hammashoidoista nukutuksessa. Hoito voidaan suorittaa niin aikuisille kuin lapsille, joko nukutuksessa tai sedaatiossa eli lääkkeellisessä rentoutuksessa.

Hammashoito nukutuksessa alkaa aina ensin hammastarkastuksella ja hampaiden kuvantamisella, minkä pohjalta toteutetaan hoitosuunnitelma. Hoitosuunnitelma käydään yhdessä kanssasi läpi ja varaamme ajan varsinaisen hoidon toteutukselle.

Saat erilliset ohjeet, kuinka toimia hoitopäivänä. Sovitut toimenpiteet toteutetaan sinun nukkuessasi ja saat heräillä rauhassa heräämössämme. Sinua valvotaan koko hoidon ajan, aina nukutushetkestä heräämiseesi saakka. Annamme sinulle myös kattavat jatkahoito-ohjeet hoidon päätteeksi.

Hammashoito nukutuksessa ei useimmiten vaadi tarkkailua yön yli, vaan pääset kotiin jo samana päivänä. Suosittelemme kuitenkin, että pyydät jonkun saattamaan sinut kotiin.

Ota rohkeasti yhteyttä, ja kysy mitä tahansa nukutushoitoon liittyen!

Ota yhteyttä

Lisätietoa nukutushoidosta: https://www.unexi.net