Hammaslaminaatit

Varaa aika

Hammaslaminaatti, eli hammaskuori on hampaan näkyvälle pinnalle liimattava keraaminen täyte. Laminaateilla voidaan helposti korjata etuhampaiden näkyvän pinnan paikkoja, kiilteen kehityshäiriöitä tai vaalentaa hampaiden väriä. Kuorien väri voidaan valita täysin luonnolliseksi tai normaalia vaaleammaksi täysin toiveidesi mukaisesti. Ennen ja jälkeen -kuvia löydät blogiartikkelista.

Varaa aika

Miten hammas laminoidaan?

Hampaan pinnasta hiotaan kevyesi pintaa pois ja muotoillusta hampaasta otetaan jäljennös joko jäljennösaineella perinteisellä menetelmällä tai vaihtoehtoisesti hammas voidaan skannata suukameraa käyttämällä.

Jäljennöksen avulla hammaslaboratoriossa tai jyrsinlaitteella valmistetaan tarkalleen hampaan muotoihin sopiva pysyvä täyte, joka kiinnitetään hampaaseen kiinnityssementillä. Helmiäisen vastaanotolla on käytössä uusinta tekniikkaa oleva skanneri ja jyrsinlaite, joiden avulla keraaminen paikka voidaan tehdä valmiiksi jo samalla vastaanottokäynnillä.

Paikkamateriaalin valinnassa tulee ottaa huomioon paikan kestävyys, hinta ja esteettisyys. Laminaatti on tavallista yhdistelmäpaikkaa kestävämpi ja esteettisesti parempi vaihtoehto.

Keskustelemme kanssasi eri vaihtoehdoista sekä kustannuksista ja valitsemme parhaan hoito vaihtoehdon juuri sinun tarpeisiisi.

Ota yhteyttä