Invisalign kalvo-oikomishoito

Varaa aika

Invisalign® on uudenlainen hampaiden oikomishoito, jossa hampaiden oikomiseen tai asennon muuttamiseen käytetään läpinäkyviä, irrotettavia muovikalvoja.

Kalvot eivät ole täysin näkymättömät, mutta ne ovat huomaamattomammat kuin perinteiset hammasraudat. Koska kalvot ovat myös irrotettavissa, syöminen ja juominen sekä suuhygieniasta huolehtiminen voi olla helpompaa kuin muiden oikomiskojeiden kanssa.

Miten Invisalign-hoito tehdään?

Invisalign-hoito alkaa aina huolellisella suunnittelulla, jossa hoidon sopivuus arvioidaan sekä hampaat kuvataan ja mallinnetaan. Asiakas saa nähdä visualisoinnin lopputuloksesta jo ennen hoidon aloitusta.

Kun suunnitelma on valmis ja hyväksytty, asennetaan ensimmäiset kalvot. Kalvot vaihdetaan uusiin noin kahden viikon välein, kunnes haluttu lopputulos on saavutettu. Hoitoon sisältää myös säännöllisiä kontrollikäyntejä, joissa hoidon toimivuutta arvioidaan.

Voit ottaa kalvon suusta pois vain syömistä, juomista ja hampaiden pesua varten.

Oikomishoito kalvoilla kestää keskimäärin 9–15 kuukautta.

Lisätietoa Invisalign-hoidosta voit lukea täältä.

Kenelle kalvo-oikominen sopii?

Invisalign-hoito sopii niin esteettisten kuin toiminnallisten haittojen korjaamiseen. Kaikkein vaativimpiin oikomistoimenpiteisiin tulee käyttää perinteisempiä oikomiskojeita.

Arvio hoidon sopivuudesta tehdään aina maksuttomassa konsultaatiokäynnissä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, tai varaa aika maksuttomaan konsultaatioon.

Ota yhteyttä