Päivi Jussila

Hammaslääkäri, HLT

Opiskelin Oulun yliopistossa vuosina 1982–87. Valmistumisestani lähtien  olen toiminut yksityishammaslääkärinä Oulussa. Vastaanottoa olen pitänyt Oulun keskustassa Rotuaarilla ja viimeisimmät 24 vuotta erityisesti Teknologiakylässä Linnanmaalla. Työni ohessa olen ollut myös kliinisenä projektitutkijana ja tohtorikoulutuksessa Oulun yliopistossa. Tutkin aikuisten suunterveyttä osana kokonaisterveyttä. Väitöskirjani käsitteli purentaelimistön toimintahäiriöiden esiintyvyyttä ja riskitekijöitä. 

Vapaa-ajallani tykkään aikatauluttomuudesta ja vapaudesta. Aikuiset lapset opiskelevat tahoillaan Oulussa ja Tampereella, ja vapaa-aika puolison kanssa menee monipuolisesti eri puuhissa. Kesäisin viihdyn kavereiden kanssa golfpallon perässä (olen bogipelaaja, sunnuntaigolfari). Välillä palaudun 70-vuotiaan rintamamiestalon vehreän, elävän pihan maanläheisissä puuhissa. Talvella on mukava ulkoilla  lumilla erilaisilla suksilla. Luonnossa liikkuminen virkistää, ja luonnon kauneutta tallennan valokuviin mielelläni. Elävä musiikki, hyvät näytelmät sekä elokuvat tai taidenäyttelyt jaksavat aina kiinnostaa; sekä Oulussa että Tampereella on oikein mukavasti aina tarjontaa niin kulttuurin kuin urheilutapahtumien saralla. Jääkiekko on tärkeää!

Työni on vahvasti aikuisten perushammashoitoa (paikkaukset, juurihoidot, ienvaivat ja purennan kuntoutus) ja tarvittaessa myös protetiikkaa (kruunut, sillat, laminaatit ym.).

Suunterveyttä  hoidan kokonaisuuden huomioiden. Hoito räätälöidään aina tilanteeseen sopivaksi; tehdään siis tarpeellinen ja tarvittava. Kaikki hyvä ja toimiva rakenne pyritään säilyttämään, ja. mahdolliset korjaukset tähtäävät hyvään vointiin – kestävästi ja hygieenisesti. Estetiikkaakaan ei unohdeta. Hoidon jälkeen potilas on paras versio omasta itsestään, ja hän pärjää mukavasti arjessaan. 

Tervetuloa tarkastukseen!  Lohkeamat korjaan heti, särkyvaivat otetaan haltuun,  esteettiset pohdinnat tehdään potilaan kanssa yhdessä.

Varaa aika