Ulla Kantelinen

Hammaslääkäri

Olen syntyjään Rovaniemeltä, käynyt kouluni täällä Tampereella ja tänne myös asettunut. Töitä olen tehnyt hammaslääketieteen parissa monessa eri tehtävässä ja organisaatiossa, niin suuremmassa kuin pienemmässäkin.

Turun yliopistosta valmistumisen jälkeen tein tutkimusta Japanissa, Tokiossa Nippon Dental Universityssä. Hammaslääkärinä olen toiminut pienissä ja suurissa terveyskeskuksissa, yksityisvastaanotoilla sekä Suomen puolustusvoimissa. Porin prikaatin Säkylän varuskuntasairaalassa perushammashoidon lisäksi tutkin ja tarkastin kriisinhallinta-alueille lähtevän miehistön suun ja hampaiston kunnon. Omaa yksityisvastaanottoa pidin Turussa kymmenen vuotta. Nyt voin sanoa löytäneeni henkisen kotini paikallisesti omistetusta ja johdetusta Helmiäisestä.

Työssäni kuuntelen potilaan odotuksia ja toiveita, joiden perusteella pyrin toteuttamaan hoitoa jokaista yksilöä kunnioittaen. Tiedän, että paras tulos syntyy yhteistyöstä ja ymmärryksestä, empatiasta. Ylläpidän ammattitaitoani säännöllisellä kouluttautumisella sekä konsultoimalla erikoishammaslääkäreitä. Vastaanotollemme on saatu loistava henkilökunta; erikoisosaaminen on helposti saatavilla.

Vapaalla nautin musiikista, kuvataiteesta ja nikkaroinnista. Jälkikasvu vie minua luonnon pariin ja haastaa miettimään elomme globaalia näkymää.

Varaa aika