Ville Männistö

Hammaslääkäri, erikoistuva hammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia

Valmistuin hammaslääkäriksi 2009 Oulun yliopistosta. Suu- ja leukakirurgian erikoistumisen olen aloittanut jo 2011 Turun yliopistollisessa keskussairaalassa. Lisäksi olen työskennellyt Päijät-Hämeen keskussairaalassa sekä Helsingin yliopistollisen keskussairaalan suu- ja leukakirurgian yksiköissä. Olen jo suorittanut kaikki suu- ja leukakirurgian erikoistumiseen kuuluvat käytännön palvelut, mutta vaaditut lääketieteen opinnot ovat vielä tekemättä ja suoritan niitä parhaillaan Helsingin yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa. Erikoistumisen ohessa teen väitöskirjaa ja ensimmäinen artikkelini käsitteli silmänpohjan murtumalevyn 3D suunnittelua sekä asemoinnin onnistumista murtumakorjauksen yhteydessä. Yksityishammaslääkärinä olen aikaisemmin työskennellyt mm. Koskidentissa Tampereella ja Hammaspulssissa Turussa.

Erityisosaamiseeni kuuluvat suu- ja leukakirurgia (luusiirteet, hammasimplantit, viisaudenhampaat, hampaiden poistot, limakalvopotilaat yms.). Teen myös tavallista hammashoitoa mm. esteettistä hoitoa (laminaatit, kruunut, sillat yms.), paikkaushoitoa (kokonaishoito, anestesiahoito) sekä päivystystä (turvotukset, tapaturmat yms.).

Lapsuuteni vietin Tasanteen ja Olkahisen ulkojääkentillä jääkiekkoa pelaten (Tappara). Yläasteen kävin Klassillisessa koulusta, josta matka jatkui Sammon urheilulukioon. Kun jääkiekosta ei tullutkaan uraa, päädyin opiskelemaan Ouluun. Hammaslääkäriksi valmistumisen jälkeen palasin Tampereella kahdeksi vuodeksi työskennellen Acutassa päivystävänä hammaslääkärinä sekä Koskidentissa yksityissektorilla. Erikoistuminen ansiosta olen kiertänyt ympäri Suomea päätyen Porin, Turun ja Lahden kautta Helsinkiin. Nyt kuitenkin paluu Tampereelle tuli ajankohtaiseksi ja lähdin innolla mukaan hammaslääkäriomisteisen vastaanoton perustamiseen.

Tervetuloa potilaaksi!

Varaa aika