Suuhygienisti Tampere

Varaa aika

Ammattitaitoiset suuhygienistimme saavat hymysi loistamaan

Helmiäisen suuhygienistit ovat sekä esteettisen hammashoidon että suun hyvinvoinnin ammattilaisia! Suuhygienistimme Tampereella toteuttavat muun muassa:

  • hammaskiven poiston
  • hampaiden perusteelliset soodapuhdistukset
  • hampaiden valkaisut
  • hammaskorujen laitot

Hammaskiven poisto ja hampaiden säännöllinen puhdistus on tärkeää, jotta erilaiset suu- ja iensairaudet voidaan ennaltaehkäistä. Lisäksi, kun ammattilainen näkee säännöllisesti hampaasi, pystytään mahdolliset hampaiden ja suun terveyden ongelmat havaitsemaan ja hoitamaan jo hyvissä ajoin.

Esteettiset hammashoidot, kuten hampaiden valkaisut ja hammaskorut, viimeistelevät upean hymysi, nostavat mielialaasi sekä tuovat ripaukset hemmottelua ja luksusta arkeesi.

Suuhygienisteiltamme myös purentalihasten hierontaa

Meiltä saat myös purentalihasten hierontaa: purentalihasten hieronta helpottaa purentalihasten jännitystä ja on samanlaista kuin perinteinen hieronta, mutta voimankäyttö on hellävaraisempaa. Purentalihasten hieronta vähentää esimerkiksi jännityksestä johtuvaa päänsärkyä, leuan kiputiloja sekä hampaisiin kohdistuvaa painetta.

Kun haluat nauttia terveestä suusta ja säihkyvästä hymystä, tutustu tarkemmin suuhygienistiemme palveluihin tai varaa heti aikasi!

Varaa aika

”Timanttisen 💎💎💎 laadukasta hoitoa ja asiakaspalvelua Jannikalta. 😊😊 Jatkossa on helppo valita kenelle menen hoidettavaksi. 😊” – Asiakaspalaute