Hampaiden valkaisu Tampere

Varaa aika

Hampaiden valkaisu on nopea ja vaivaton toimenpide, jonka avulla hampaat vaalenevat ja hymy kaunistuu!

Hampaiden valkaisu on hammashoidon viimeinen osa, minkä avulla viimeistellään kaunis ja sädehtivä hymy. Hampaiden vaaleneminen näkyy heti, mutta vaaleneminen jatkuu vielä muutaman vuorokauden ajan toimenpiteen jälkeen.

Ennen hampaiden valkaisua hammaskivi on puhdistettava, jotta hampaiden vaalenemistuloksesta saadaan mahdollisimman hyvä.

Toteutamme laadukkaat hampaiden valkaisut Tampereen ydinkeskustassa. Lue lisää hampaiden valkaisusta tai varaa aika suoraan valkaisuun tai suuhygienistin maksuttomaan konsultaatioon.

Varaa aika

”Olin hampaiden puhdistuksessa ja sen jälkeen valkaisussa. Työn teki molemmilla kerroilla suuhygienisti Jannika Koskela. Erittäin hyvää työtä, ammattitaitoinen ja hyvä. Suosittelen ehdottomasti.” – Asiakaspalaute

Hampaiden valkaisu laserilla

Hampaiden laservalkaisu on vastaanotolla tehtävä valkaisu, jonka lopputulos on heti nähtävissä. Vastaanotolla tehtävä hampaiden valkaisu on aina ammattilaisen vastuulla ja hallinnassa. Laservalkaisu on tällä hetkellä tutkitusti alan tehokkain ja hammasystävällisin valotehostettu valkaisumenetelmä.

Hampaiden vaalenemistulos on yksilöllistä, eikä sitä voi vertailla hampaistojen välillä tai ennustaa etukäteen. Ennen valkaisua on hyvä tiedostaa, etteivät hampaiden paikat, laminaatit, sillat tai kruunut vaalene valkaisun aikana.

Lue blogistamme usein kysyttyjä kysymyksiä hampaiden valkaisusta tai ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

Hampaiden valkaisulusikat ylläpitävät valkaisutulosta

Hampaiden valkaisun jälkeen saat selkeät ja ammattilaisen laatimat kotihoito-ohjeet, joita suositellaan noudatettavan tunnollisesti, sillä ohjeiden noudattaminen takaa paremman lopputuloksen.

Lisäksi saat hampaiden laservalkaisun jälkeen mukaasi henkilökohtaiset hampaiden valkaisulusikat ja valkaisugeelin kotikäyttöön. Kotivalkaisutuotteet ovat erinomainen tapa ylläpitää hampaiden valkaisun tulosta ja kirkastaa hymyäsi uudelleen.

Tarjoamme hampaiden kotivalkaisupaketteja myös erikseen. Kotivalkaisupaketit valmistetaan aina yksilöllisesti hampaista otettujen jäljennösten pohjalta.

Lue lisää