Purentalihasten hieronta Tampere

Varaa aika

Purentalihasten hieronnassa hierotaan leuan ja suun ympärillä sijaitsevia purennassa aktivoituvia lihaksia. Purentalihasten hieronta on hyvin samantapaista kuin mikä tahansa muu perinteinen hieronta, mutta voimankäyttö on hellävaraisempaa.

Purentalihasten hieronnassa käsitellään:

  • kasvojen alue
  • puremalihakset poskien sisäpinnoilta
  • kaulan lihakset
  • niska-hartiaseutua

Purentalihasten hieronnan kesto on 30 minuuttia kerrallaan. Jos sinulla on taipumusta narskutteluun tai kovaan yhteenpurentaan, kannattaa hieronnassa käydä kuitenkin säännöllisesti. Ammattitaitoinen syyhygienistimme tekee sinulle kanssasi yksilöllisen hoitosuunnitelman.

Varaa aika

Mihin purentalihasten hieronta auttaa?

Purentaelimistön toimintahäiriöt, kuten tiedostamaton tai öisin tapahtuva hampaiden pureminen tai narskuttelu voi olla toisille luontaista, mutta usein laukaisevana tekijänä toimivat stressi ja isot elämänmuutokset.

Monesti purentalihasten arkuus ja väsyminen huomataan vasta vastaanotolla, mutta toisinaan se voi ilmetä esimerkiksi jatkuvana päänsärkynä tai suun ja leuan alueen kipuna – ja pitkään jatkuvana jopa leukanivelten kiputiloina ja vammoina.

Purentalihasten hieronta auttaa monenlaiseen lihasten kireyteen. Puremalihasten hieronnalla ja venyttelyllä autetaan leuan toiminnan palautumista normaaliin ja vähennetään leukanivelten rasitusta, sekä lievitetään kipuoireita. Lisäksi purentalihasten hieronta usein keventää painetta hampailtasi, jolloin myös hampaiden kuluminen ja kiillevauriot vähenevät.

Ota yhteyttä