Työterveyshammashoito

Milloin hammastarkastukseen_

Laadukasta työterveyshammashoitoa Tampereella

Työterveyshammashoito on hyvä keino edistää työntekijöidesi hyvinvointia sekä palkita ja sitouttaa heitä. Suun ja hampaiden hyvinvoinnilla on merkittävä vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin: säännöllinen hammashoito auttaa ehkäisemään myös muita terveysongelmia sekä vähentää akuuttien hammasongelmien riskiä, mikä vähentää työntekijöidesi sairaspoissaoloja.

Hammaslääkäriasema Helmiäinen on itsenäinen, työntekijöidensä omistama yksityinen hammaslääkäriasema Tampereen keskustassa. Tarjoamme kokonaisvaltaiset hammaslääkäri- ja hammashoitopalvelut hampaiden ja suun hyvinvoinnin tarkastuksesta vaativimpienkin hammasongelmien hoitoon – myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Palvelemme mutkattomasti ja luotettavasti myös työterveysasiakkaitamme Tampereen seudulla. Keskeisen sijaintimme ja joustavien palveluaikojemme ansiosta myös työntekijöidesi ajankäyttö tehostuu ja hammaslääkärikäynneistä johtuvat poissaolot vähenevät.

Ota yhteyttä

Miksi tarjoaisit työntekijöillesi työterveyshammashoitoa?

Säästä

Yrityksen työntekijöilleen tarjoama työterveyshammashoito voi olla

  • työnantajalle täysimääräisesti vähennyskelpoinen kulu verotuksessa
  • etu, joka on työntekijälle veroton ja säilyttää arvonsa
  • etu, jonka kustannukset työnantajan kannalta laskevat koko ajan säännöllisen ja laadukkaan hoidon ansiosta
  • etu, joka vähentää sairauspoissaoloja

Sitouta ja palkitse

Työterveyshammashoito on

  • erottautumiskeino ja kilpailuetu jo rekrytointitilanteessa
  • keino luoda positiivista mielikuvaa yrityksestä
  • työntekijöille tasa-arvoinen palkitsemiskeino, jonka vaikutus kestää pitkään

Työterveyshammashoidon kokonaisuus suunnitellaan aina yksilöllisesti yrityksellesi

Suunnittelemme työterveyshammashoidon kokonaisuudet ja sopimuksen aina yksilöllisesti yrityksen kanssa. Voit rajata sopimuksen koskemaan esimerkiksi ainoastaan tiettyjä palveluita tai valita työntekijäkohtaisen maksimikustannuksen tietylle aikavälille. Voimme laskuttaa suoraan yritystä tai vaihtoehtoisesti työntekijä voi maksaa laskun ensin itse ja periä kustannukset jälkikäteen yritykseltä.

Työterveyshammashoito on yritykselle täysimääräisesti vähennyskelpoinen kulu verotuksessa. Jotta kulun voi vähentää, tulee yrityksen ja palveluntarjoajan välille tehdä kirjallinen sopimus, jossa määritetään palvelun laajuus. Lisäksi edun tulee olla Verohallinnon määritelmän mukaan tavanomainen ja kohtuullinen, sekä olla yhdenvertainen koko henkilöstölle työsuhteen vähimmäiskestoon liittyviä rajoituksia lukuunottamatta. Joissain tapauksissa yrityksen on mahdollista saada myös Kela-korvausta hammashoidon palveluista, mikä myös pienentää kustannuksia.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan yrityksellesi sopivasta palvelumallista!

Ota yhteyttä

Tutustu esitteeseen ja täytä työterveyshammashoidon sopimuspohja