Jarkko Kalliala

Hammaslääkäri, erikoistuva hammaslääkäri, protetiikka ja purentafysiologia

Olen valmistunut hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2013. Työskentelin ensin päätoimisesti yksityishammaslääkärinä. Vuonna 2014 siirryin Tampereen kaupungille terveyskeskushammaslääkäriksi. Terveyskeskushammaslääkärin työn ohella olen tehnyt töitä myös yksityisellä.

Erikoistumisen aloitin vuonna 2019. Tällä hetkellä teen erikoistumiskoulutukseen liittyvää terveyskeskuspalvelua Tampereen kaupungin suupolilla.

Helmiäisessä minun on helppo tehdä yhteistyötä useiden erikoisalojen osaajien kanssa parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Itse teen oman erikoisalani töitä, mm. irtoprotetiikkaa (osa- ja kokoproteesit), kruunu- ja siltaprotetiikkaa, purennan kuntoutusta ja purentakiskoja. Näiden lisäksi teen perushammashoitoa ja uniapneakojeita.

Hoidan mielelläni pelkopotilaita, ja vastaanotolleni on helppo tulla. Tarvittaessa hoito voidaan tehdä esilääkityksessä. Pyrin välittömään, rentoon ja potilaan huomioivaan hoitokokemukseen.

Vapaa-aikanani olen aktiivisesti mukana alan järjestötoiminnassa. Tällä hetkellä toimin Tampereen hammaslääkäriseuran puheenjohtajana.

 

 

Varaa aika